i know a dirty word
05 Jul 2012, 23:15
  • Isi arcui buzele intr-un mod placut cand vazu ca putea discuta cu tipa. Isi puse mana la barbie incepand sa se prefaca ca gandeste. Cat i datora? Deocamdata nimic, nici macar nu o cunostea si deja i datora deja? Defapt da, caci chiar ea zisese asta, doar ca putin sarcasm nu strica, facea ca si conversata sa devina mult mai picanta. In general i placea sa foloseasca picanteria pe baietasii care isi croiau drum in viata, dar acum era vorba de o persoana de sex feminin ca si ea, deci avea aceleasi arme ca o femeie...caci in fond asta era.

Isi puse un picior peste celalalt picior si isi aseza geanta micuta langa ea. Dadu de cateva ori cu tocul in asfalt, i placea sa asculte sunetul tocurilor chiar daca pentru unii era enervant. Inspira aerul adanc si rece ca apoi sa isi suflece mainile de la camasa, se anunta o noapte destul de ciudata si calda, caci era vara si noptile nu mai erau asa racoroase ca toamna, cand puteai sa iesi la o plimbare la aer rece si curat.

-Sper ca ai numarat fiecare clipa in care ai inspirat si expirat, daca nu voi fi nevoita sa-ti cer cat cred eu de cuviinta ca imi datorezi. zise ea privind-o calm.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 21:57
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 22:43
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:08
RE: i know a dirty word - by Julieta D. Thibault - 05 Jul 2012, 23:15
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:56
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 07 Jul 2012, 00:02