i know a dirty word
06 Jul 2012, 09:54 (This post was last modified: 06 Jul 2012, 10:07 by Julieta D. Thibault.)
  • I analiza actiunile tipei de la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare. Pufni scurt si isi scoase o tigare din buzunar, lua cateva fumuri si o arunca cat colo. Nu era dependenta de tigari dar i trebuia un fum cateodata pentru a se linistit. Acum era calma, deloc cu nervi intinsi la maxim. Isi dadu o mana prin parul roscat si continua sa zambeasca ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Tresari scurt cand tanara vorbi.

Se intoarse cu spatele la ea si cu fata la tufisuri, insa tanara a fost mai rapida de mana si alunga Dementorii. Un punct castigat, doar ca isi scoase si ea la timp bagheta si sopti "Expecto Patronum" iar pantera argintie o lua la fuga spre umbrele intunecate. Isi puse la loc bagheta si zise:
    - Bine lucrat. Insa eu nu m-am prezentat si cred, defapt sunt sigura ca e politicos sa o fac, zise ea ridicandu-se de pe banca si mergand catre tipa i intinse mana. Eu sunt Julieta Thibault.

I-ar fi zis tot numele dar ce conta? In plus, era si ea curioasa sa afle numele tipei din fata ei. Poate mai auzise de ea pana acum, doar ca nu o mai vazuse. Sau poate o stia din vedere dar nu si-o amintea. Tot ce era posibil, nu?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 21:57
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 22:43
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:08
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:56
RE: i know a dirty word - by Julieta D. Thibault - 06 Jul 2012, 09:54
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 07 Jul 2012, 00:02