blue moon
06 Jul 2012, 21:49
  • Il privi pe barbat cum se aseaza la masa si ii zambi scurt. Era intr-adevar sarmant, dar asta n-o afecta pe vrajitoare cu nimic. Invatase demult cum sa se pazeasca de farmecele barbatilor. Nu avea de gand sa se implice intr-o noua relatie pentru ca acest lucru i-ar fi stat in cale. Nu avea nevoie de cineva care sa-si faca griji pentru dansa si sa-i repete la nesfarsit ca ceea ce facea era gresit.
    Acest loc ii este rezervat lui John, iar acum el nu mai este parte din viata mea, isi spuse in gand si lua o gura mare de aer. Nu intelegea de ce nu putea sa-l uite. Ceea ce am facut a fost pentru binele lui, se asigura inca o data, expirand aerul pe care-l tinuse prea mult in plamani.

'De abia am ajuns' raspunse pe un ton jucaus si continua sa-l urmareasca cu privirea pe tanar. Voia sa para dur si sa arate ca nu era afectat de nimic, dar i se putea citi in ochi ca ceva rau i se intamplase. Nu stia cu exactitate ce, dar auzise de la unul dintre spionii sai ca era ceva destul de rau incat sa-l determine pe barbat sa i se alature cauzei sale. Desigur, va avea nevoie de mult putere de convingere pentru a-l atrage de partea sa, dar Veronique nu era genul de persoana care se dadea usor batuta.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
blue moon - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 15:46
RE: blue moon - by Mark Webber - 06 Jul 2012, 21:21
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 21:49
RE: blue moon - by Mark Webber - 07 Jul 2012, 01:30
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 07 Jul 2012, 11:47
RE: blue moon - by Mark Webber - 07 Jul 2012, 14:26
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 09 Jul 2012, 00:15

Possibly Related Threads…