Thread Closed 
the night is dark and full of terrors
06 Jul 2012, 22:01
  • Guillaume il privi rece pe Malfoy timp de cateva secunde. Nu-i placea faptul ca il subaprecia in asa hal. Stia ca motivul pentur care nu vroia sa-i dea acele 8 femei in conducere era pentru ca avea un orgoliu al naibii de mare. Zambi, un zambet nu superior, ci stapan pe sine, si incepu sa mangaie din nou blana lupului.

"Nu vreau armata ta, vreau doar sa imi asculti ordinele. Nu am sa te pun sa faci nimic, doar ca am nevoie sa va organizez. O sa fii un comandant al propriei armate, dar trebuie sa asculti de mine", replica el, fixandu-l pe barbat cu privirea.

O urmari pe Veronique cum se apropie de el, si ii simti degetele sale osoase atingandu-i corpul. Masajul ei il relaxa, calmandu-l, si isi muta mana care mangaia lupul pe a ei, strangand-o incet, in semn de recunostinta.

"Ba da, e mai bine. Daca ei nu vor sa-si dea pe fata adevarata personalitate, mai bine sa nu-i lasam sa-i intalneasca pe ceilalti. Si, domnule Malfoy, nu am nimic impotriva daca va conduceti propria armata. Singura mea conditie e sa-mi ascultati ordinele. "]

war is coming, prepare for the massacre
[Image: tumblr_lqxdg8QbF61qiiqm6o1_500.gif]
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious
.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: the night is dark and full of terrors - by Guillaume J. Devereux - 06 Jul 2012, 22:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The last night Jennifer L. Campbell 26 4,362 16 Oct 2011, 20:23
Last Post: Jennifer L. Campbell
  A night to remember Bell Evans 22 3,294 10 Apr 2011, 13:14
Last Post: Bell Evans