blue moon
|
07 Jul 2012, 01:30
|||
|
|||
Astepta pana ce aceasta ii rapsunse, analizand-o cu atentie. Mark avea oricum obiceiul sa se uite la persoanele cu care intra si pentru cateva minute in vorba, sa le analizeze si sa icnerce sa le citeasca. De fapt, fiecare om ar face asta, insa el o facea constant, chiar si in cazul persoanelor care nu-l prea interesau pe el cine stie ce. Asa ca acum, aflat in fata ei, incerca sa o descifreze, sa incearca sa o inteleaga si sa poate sa intre in mintea ei ca sa afle ce gandeste, insa ultimul lucru nu avea sa-l faca decat poate dupa ce vor fi inceput discutia lor.
"Atunci inseamna ca am fost punctual... lucru care de obicei nu prea mi se intampla", ii raspunse, zambindu-i usor. Si chiar asa si era. El nu era obisnuit sa fie chiar punctual intr-un loc, fiind genul de persoana care mai intarzia, de parca ar fi o mireasa la nunta sa. In trecut insa nu era asa. De fiecare data ajungea chiar cu 5-10 minute si el era cel care astepta, si nu invers. "Deci... cred ca putem incepe sa discutam motivul pentru care ne-am intalnit", zise el, vrand sa intre direct in subiect. O mai privi pentru cateva clipe, acum chipul sau fiind usor serios. Isi lua insa privirea in scurt timp din privirea ei, lasandu-si privirea in jos, spre meniul pe care il deschise. Incepuse imediat dupa sa analizeze toate acele liste, insa nu era chiar interesat de ce avea sa manance. Si asa nu-i prea ii era lui foame sau sete. callie's clone ![]() I'm here again A thousand miles away from you A broken mess, just scattered pieces of who I am I tried so hard Thought I could do this on my own I've lost so much along the way |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
blue moon - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 15:46
RE: blue moon - by Mark Webber - 06 Jul 2012, 21:21
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 21:49
RE: blue moon - by Mark Webber - 07 Jul 2012, 01:30
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 07 Jul 2012, 11:47
RE: blue moon - by Mark Webber - 07 Jul 2012, 14:26
RE: blue moon - by Veronique A. Dupont - 09 Jul 2012, 00:15
|