Just a feeling
07 Jul 2012, 10:20
  • Isi dadu ochii peste cap dar nu inainte ca sa afiseze un zambet malefic. Primise ce isi dorise, adica faptul ca stia ca undeva inauntrul lui se afla o fiinta buna la suflet si nu un nemernic cum arata la suprafata. Stia ca el patise sigur ceva in trecut oribil si acum asta era doar o masca de compensare a lucrurilor patite. Stia ca masca aceea defapt era doar pusa de forma ca ceilalti sa nu-i vada durerea, caci barbatii nu prea stiau sa-si exprime sentimentele si orgoliul lor era mai mare decat ei insisi..tipic, dar astia erau barbatii si nu aveai cum sa-i schimb.

Se intoarse spre el si ajunse in scurt timp fata in fata. Il privi pret de cateva secunde, voia sa-i spuna ca i pare rau pentru el dar asta ar insemna mila si sigur ori i-ar fi tras o palma ori o replica dura din nou, stia cum e sa-i fie cuiva mila de tine si ura si ea acest lucru. Era cel mai patetic lucru posibil, vorbind teoretic. I zambi scurt, zicand:
    -Cu placere. Insa, orice ai fi patit in trecut scuza-ma, dar nu ai dreptul sa vorbesti cu nimeni..cum vorbesti tu. In primul rand, nu ma cunosti. In al doilea rand nu-mi stii nici macar numele, iar in al treilea rand crede-ma..nu stii sa maschezi o suferinta deloc. zise ea privindu-l bland de data asta, si din nou ochii i devenira albi..stralucitori.

Avusese din nou o viziune, oh la naiba..din nou?! Trebuiau sa plece cat mai repede de acolo altfel ar fi devenit hrana pentru..dusmani! Isi indrepta privirea catre el, zicand:
    - Fugi daca vrei sa fi in viata sau stai daca vrei sa mori..sau defapt las-o balta! zise ea si il prinse de mana tragandu-l dupa ea pana in capatul aleei. Isi trase rasuflarea, zicand:
    - Poti sa pleci daca vrei, nu vreau sa imi scoti ochii dupa ca te-am implicat in problemele mele, zise ea nesigura pe spusele ei.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Just a feeling - by Wanda J. Bennet - 06 Jul 2012, 09:48
RE: Just a feeling - by Mark Webber - 06 Jul 2012, 15:10
RE: Just a feeling - by Wanda J. Bennet - 06 Jul 2012, 15:28
RE: Just a feeling - by Mark Webber - 06 Jul 2012, 20:50
RE: Just a feeling - by Wanda J. Bennet - 06 Jul 2012, 21:06
RE: Just a feeling - by Mark Webber - 06 Jul 2012, 21:31