i know a dirty word
07 Jul 2012, 10:52
  • Privi fascinata si cu atentie tot acel spectacol al patronusurilor. Erau uimitori, cel putin ea admirase mereu pantera ei gratioasa insa si vulpea tipei era la fel de frumoasa. Se intoarse satisfacuta de tot acel mic spectacol si isi arcui o spranceana cand i auzi numele. Mai auzise de ea pe undeva? Nu, deci era prima data. In general retinea numele persoanelor insa acum chiar nu mai auzise acel nume in viata ei. Expresia fetei i deveni mai calma si in acelasi timp calda.

-Incantata de cunostiinta, Moreen. Si ce te aduce pe aici...singura ?! zise ea mai incet, in soapta. Era sigura ca inca erau urmarite de ceva, de cineva, nu stia sigur de cine doar ca la fiecare doua minute se uita in stanga si in dreapta sa vada daca se vad ceva semne de urmarire sau mai rau..de faptul ca cineva voia sa le vada moarte, ranite sau ceva in genul asta. Inghiti in sec si se intoarse din nou spre Moreen, zicand:

- Sigur nu te-a urmarit cineva pana aici? Am un sentiment vag ca cineva ne priveste, urmareste sau..orice altceva de genul asta. Poate era nebuna sau paranoica dar era Clarvazatoare si mereu avea un sentiment sau cate o imagine cu moartea cand se apropia ceva sau cineva rau de ea.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 21:57
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 22:43
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:08
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:56
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 07 Jul 2012, 00:02
RE: i know a dirty word - by Julieta D. Thibault - 07 Jul 2012, 10:52