burnt offerings
07 Jul 2012, 11:17
  • Femeia cazu pe ganduri imediat ce auzi numele de Ralph Lovel. Nu avuzise niciodata de acest barbat, dar datorita numelui de familie putea fi sigura ca indvidiul era ruda cu oaspetele sau.
    Se parea ca acest Ralph era motivul pentru care Klaus ceruse sa o vada. Acest lucru ii displacea oarecum vrajitoarei pentru ca nu obisnuia sa rezolve problemele altora, dar se gandea ca acest gest de binefacere ar fi putut veni in ajutorul sau mai tarziu. Se astepta ca barbatul sa-i ramana dator, iar ea avea nevoie de cat mai multi vrajitori care-i datorau ceva. Aceia erau cel mai usor de controlat.

'Nu, ma tem ca nu-l cunosc' se prefacu ea a fi afectata. 'Dar pe dumneavoastra cred ca va stiu de undeva' incepu femeia uitandu-se atenta la ochii de safir ai vrajitorului. 'Acestea insa sunt detalii. Mai bine mi-ati spune ce doriti de la acest Ralph.'

Incepu sa se uite absenta pe niste foi ce ramasesera pe birou, in incercarea de a se preface ca-l ignora pe barbat. Era interesata in legatura cu cine era acel Ralph si astepta sa inceapa povestea despre el.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 23:00
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 06 Jul 2012, 23:10
RE: burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 23:24
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 06 Jul 2012, 23:35
RE: burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 07 Jul 2012, 11:17
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 07 Jul 2012, 20:34
RE: burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 05 Aug 2012, 12:57