|
|
07 Jul 2012, 11:47
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Soarele batea cu putere prin fereastra langa care se afla masa lor, iar Veronique isi putea simti pulpa piciorului incepand s-o arda prin jeansi. Nu facu insa niciun gest si continua sa se comporte precum o stana de piatra a carui chip nu trada nicio emotie.
Realizase ca barbatul incerca sa o studieze, dar acest lucru avea sa-i dea mari dureri de cap pentru ca rareori vrajitoarea lasa gandurile constiintei sa i se reflecte macar in privire.
'Sau poate eu am venit prea devreme' spuse razand, dar se opri brusc. Nu venise prea devreme. Venise exact la ora stabilita dupa cum obisnuia sa faca. Nu i se intampla sa intarzie sau sa ajunga prea devreme. Era mult prea punctuala.
Incepu sa se joace absenta cu furculita de argint ce statea la stanga sa si ii facu semn chelnerului sa vina sa le ia comnda. Nu obisnuia sa manance mai mult decat ii era necesar pentru a supravietui, dar nu ar fi facut o impresie prea buna daca nu gusta macar ceva.
'O portie de Yorkshire pudding' comnda ea cand chelnerul ajunse la masa lor, gandindu-se ca era probabil ultima data cand mai statea la micuta ei masa de doua persoane. Restaurantul avea sa se inchida in curand pentru ca firma care detinea acel local, Crown Estate, dorea sa ofere o noua fatada partii de sud din Regent Street.
Ofta prelung si apoi isi atinti din nou privirea catre vrajitor. Il auzise foarte bine spunand ca voia sa treaca la adevaratul motiv pentru care se intalnisera, dar Veronique nu stia cat de pregatita era sa faca acel pas.
'Vestile circula repede. Mai ales cele proaste' ii spuse zambind. 'Cineva insa este de parere ca v-as putea ajuta. Nu stiu ce as putea face pentru dumneavoastra, dar daca mi-ati povesti pe scurt ce s-a intamplat, s-ar putea sa vin cu o solutie' continua ea pe acelasi ton sarmant. 'Stiti prea bine ca vestile auzite din gura altora se dovedesc de obicei a fi nimic mai mult decat niste zvonuri.' incheie micul discurs.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|