burnt offerings
07 Jul 2012, 20:34
  • Se aseza mai confortabil in fotoliu si pentru cateva minute analiza din nou domnisoara din fata lui, iar pe buze i aparu un zambet malefic sau mai bine zis..unul rautacios. Mai lua o gura din bautura, nu era genul sa bea mult dar nu o putuse refuza pe miss Dupont. Isi dadu o mana prin par si isi arcui o spranceana cand aceasta vorbi. Deci, nu stia de Ralph. Era cam incurcata situatia dar avea el sa se descurce cumva sa-i explice, nu voia nici sa zica ceva gresit sau prea multe, el venise sa-i ceara ajutorul si spera sa-l primeasca cat de curand.

-Pai, sa incepem cu inceputul. Momentan Germania este condusa de parintii mei, fac parte din aceea alianta care o conduce. Iar de curand am aflat ca am un unchi vitreg Ralph, Ralph Lovel. Din cate am auzit mereu a avut cateva ciondaneli ca sa zic asa cu tatal meu, iar acum il acuza ca a tras pe sfoara pe cativa din alianta, desi sunt sigur ca nu e asa. A falsificat cateva acte si le-a trimis conducatorului aliantei. Zise el si apoi se lasa cu coatele pe genunchi incercand sa digere informatia pe care o zisese, incercand sa explice cat mai detaliat.

- Si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a demonstra nevinovatia tatalui meu, care in curand ar putea ajunge la inchisoare din cauza...din cauza nenorocitului de Ralph, imi scuzati termenul, miss Dupont! zise el desi mai avea ceva de adaugat insa o lasa pe tanara sa analizeze situatia si sa stie ca putea sa aiba incredere in ea de acum incolo sa-i zica mai multe.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 23:00
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 06 Jul 2012, 23:10
RE: burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 06 Jul 2012, 23:24
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 06 Jul 2012, 23:35
RE: burnt offerings - by Veronique A. Dupont - 07 Jul 2012, 11:17
RE: burnt offerings - by Klaus Lovel - 07 Jul 2012, 20:34