you found me...<3
|
07 Jul 2012, 21:37
|||
|
|||
Isi dadu ochii peste cap cand il auzi. Fusesera doar niste vorbe care nici macar nu erau serioase, iar el nu facuse decat sa le ia in serios.
"Pai, nu am zis asta ca si cum as fi cu cineva si ar trebui sa te simti amenintat... A fost doar o mica incercare sa vad cum reactionezi si ai reactionat mai serios decat ma asteptam... Insa, accept totusi sa merg cu tine, chiar daca am cateva retineri in ceea ce te priveste... Dar fac asta doar ca sa-mi platesc ciocolata!", ii raspunse ea amuzata la final, ridicand un deget amenintator, privindu-l in acelasi timp adanc in ochi. Lua in scurt timp o bomboana din punga lui, apoi incepu deja sa o ia inainte, in timp ce savura usor bomboana, stiind ca el oricum avea sa vina dupa ea. ![]() But baby there you again, there you again making me love you Yeah I stopped using my head, using my head let it all go Got you stuck on my body, on my body like a tattoo And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night And I know i’ve said it a million times But i’ll only stay with you one more night ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|