you found me...<3
|
07 Jul 2012, 22:08
|||
|
|||
Nu-l lua de brat decat dupa ce iesisera din magazin, privindu-l apoi in timp ce mergeau. Ce-i drept o cam surprinsese faptul ca el se purta cu ea atat de respectuos, lucru la care chiar nu prea se astepta, cel putin nu din partea lui. Insa, se parea ca aparentele inselau din nou, si trebuia poate sa fie mai atenta decat de obicei la persoanele din jurul ei.
Auzindu-i in scurt timp soapta, o facu pur si simplu sa se simta ciudat. Inghiti in sec, incercand sa nu se lase prada farmecului sau, intorcandu-si privirea din nou spre el, deoarece pana atunci o tinuse in fata. "Callie... si doar atat pentru moment... Restul va trebui sa depui mai mult efort ca sa-l afli", ii raspunse, zambindu-i din nou usor, in stilul ei caracteristic. In scurt timp ajunsera si la cafenea si el din nou dovedi faptul ca fusese bine crescut. Se asezara in scurt timp si la masa si ea ceru acelasi lucru ca si el. Isi intoarse apoi capul spre el, privindu-l din nou cu un zambet pe chip, poate de data asta usor mai dulce. Isi puse usor in acelasi timp antebratele pe masa, sprijinindu-se pe ele. "Si deci... Klausel... Ce faci tu de unul singur in compania unei eleve..? Pentru ca sincer nu arati de parca ai fi un elev, iar in plus, nici nu te-am mai vazut pana acum... ori poate n-am fost eu destul de atenta...", il intreba ea, continuand sa-l priveasca zambind. ![]() But baby there you again, there you again making me love you Yeah I stopped using my head, using my head let it all go Got you stuck on my body, on my body like a tattoo And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night And I know i’ve said it a million times But i’ll only stay with you one more night ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|