you found me...<3
|
08 Jul 2012, 00:40
|||
|
|||
Se incrunta usor atunci cand el o trase pur si simplu de pe scaun, ea aproape impiedicandu-se de masa daca nu ar fi fost atenta la timp. Se lasa trasa de el, iar cand ajunsera pe ringul de dans, il privi indignata, mai mult suparata si nervoasa.
"Realizezi ca in clipa de fata as vrea sa te bat pentru ce tocmai ai facut? Puteam sa cad si sa-mi rup ceva si sunt sigura ca nu ai fi venit la mine la spital sa ma vizitezi!", se planse ea la el, privindu-l fix in ochi cu aceasi expresie. Insa, acum chiar nu avea cum sa mai dea inapoi. El o prinse acolo, in bratele lui si adevarul era ca ii era cam bine, doar ca parca mai mult si-ar fi dorit sa stea jos decat sa isi arate non-talentul la dans. "Si ar trebui poate sa-mi pese de asta? Am incetat sa mai caut asa ceva, prieteni si vreo iubire adevarata si nemuritoare", incepu ea ironica, "inca din clipa in care mi-am dat seama ca nu exista asa ceva...! Cel putin nu pentru mine...", continua, privindu-l fix in ochi, de-abia miscandu-se acolo, langa el. ![]() But baby there you again, there you again making me love you Yeah I stopped using my head, using my head let it all go Got you stuck on my body, on my body like a tattoo And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night And I know i’ve said it a million times But i’ll only stay with you one more night ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|