|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
08 Jul 2012, 20:40
(This post was last modified: 08 Jul 2012, 20:41 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Ofta scurt si continua sa priveasca tabloul acela care parea sa o capteze cu totul. Era interesant prin simplul fapt ca tematica era geniala si se potrivea oarecum cu decorul din camera. Inghiti in sec si se intoarse brusc tresarind din nou cand cineva intra in camera. Isi indrepta privirea catre acel individ si brusc ochii ei verzi i intalnira pe ai lui. Schita un zambet in coltul gurii si chicoti cand el vorbi. Ofta scurt si zise:
- Defapt nu. Eu venisem pentru relaxare, insa am zis sa trec si pe aici in ciuda faptului ca portretele sunt ingrozitoare, mai ales la capitolul conversatie. E tarziu, din cate stiu elevi nu au voie noaptea prin castel... zise ea cu un zambet malefic pe buze desi ea facea asta mereu, fiind o viperina in toata regula si acum. Insa era mandra ca picase la Viperini desi i parea rau ca terminase deja Hogwarts-ul. Oricum il terminase de un an dar deja ducea dorul la ceilalati colegi, amintiri frumoase. Stia ca lucrurile bune nu tin mult si de aceea incerca sa nu se ataseze mult nici de persoane nici de lucruri, pana la urma persoanele sigur aveau sa o dezamageasca fie ca voiau fie ca nu.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|