A walk in the dark
|
08 Jul 2012, 20:48
|||
|
|||
Se intoarse, vizibil speriata si privi apoi cartea.
,, Am gresit cartea, oricum am auzit un zgomot ciudat cand am iesit din camera sa imi caut animalutul de companie si am intrat in biblioteca dupa ea. " spuse dand usor din umeri. Stia ca Herra fugea des din camera, si de data aceasta normal pentru aia iesise din camera, sa o gaseasca pe Herra, dar cum aceasta nu era de gasit incercase si in biblioteca bineinteles. ,, Imi pare rau, stiu ca nu am voie aici, dar Herra dispare mereu si trebuie sa o caut , mai ales ca ii este frica cand ploua " spuse, micuta felina sarindu-i satenei in brate. Isi musca usor buza inferioara, asteptand o reactie ceva de la profesoara. Isi daduse seama ca e profesoara, doar ii frecventa cursurile, asa ca daca nu o recunostea, ehh asta era total alta poveste. Schita un mic zambet, ochii ei negri ca noaptea privind din nou cartea.Stia blestemul la care cartea fusese deschisa, doar il si practicase de cate ori printre randurile devoratorilor, dar asta era cu totul alta poveste acum.Detaliile de genul nu erau bine vazute in discutiile cu un profesor, mai ales ca vroia sa pastreze secretul, sa nu se afle ca este devoratoare. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|