Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
08 Jul 2012, 21:03 (This post was last modified: 08 Jul 2012, 21:04 by Wanda J. Bennet.)
  • Surase scurt si continua sa-l priveasca pe tanarul din fata ei. Normal ca il stia, cel putin din vedere. Ea terminase acum un an si tot la Viperini iar el se pare ca era la aceeasi casa. Chicoti scurt la gandurile ei si isi dadu ochii peste cap la replica lui, zicand:
    - Nu stiu daca exista inger in mine..sau doar partea cealalta. Spuse ea increzatoare pe vorbele ei, stia ce vorbea si cand voia era o scorpie de clasa I doar ca nu voia sa sperie baiatul de acuma, in plus nu avea de ce.

Incepu sa se joace cu o suvita blonda din par privind plictisita tablourile cum incepeau sa susoteasca tot mai mult. Le arunca priviri fulgeratoare si apoi isi reveni la starea initiala, multumita ca le facuse sa taca pentru cateva momente..dar pufni scurt enervata cand acestea vorbeau din nou.
    - Am terminat la Hogwarts acum un an, Viperini. Si presupun ca si tu esti tot de la aceeasi casa...ia sa vedem daca iti mai retin numele.. zise ea punandu-se pe ganduri si cu o mana dusa la barbie. Sebastian, nu?, nu stia daca ghicise sau nu, insa era sigura ca daca zisese corect numele lui avea o memorie de toata splendoarea.

Ofta scurt si continua:
    -Nu nu nu..nu le da idei, or sa tipe si nu vreau sa raman fara auz asa de tanara, crede-ma..am patit-o noptile trecute si nu e deloc placut.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 21:03