|
08 Jul 2012, 21:32
(This post was last modified: 08 Jul 2012, 21:32 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Ofta scurt si privi in jur toata multitudinea aceea de carti ce o facea sa se simta in al noualea cer. Cartile erau viata ei, dupa ea ar fi trait doar din carti caci erau geniale. Insa avea si ea o pasiune ascunsa pentru cartile cu blesteme, placandu-i sa le citeasca nu sa le aplice. Chiar daca era o Devoratoare i placea sa ucida oameni si chiar daca asta era rau, tot o facea. Riscul meseriei, nu?
Isi lua o carte de acolo si privi animalutul cum se supunea stapanei. I placea ca era ascultatoare si in plus era si simpatica. Isi indrepta privirea catre viperina si zise:
- Si eu am o catelusa..bichon alb, o cheama Maya. Insa de cateva luni s-a cumintit si mereu iasa din camera cand o scot eu sau i spun, insa inainte..cand eram eleva mereu aveam probleme cu ea, sarea mereu de pe geam si..imi era frica sa nu se loveasca insa nu patea nimica. Si mereu fugeam dupa ea prin castel iar unii..ma puteau considera nebuna. zise ea incepand sa rada, chiar asa era.
Se puse pe un fotoliu si incepu sa citeasca cartea sau mai bine zis sa o analizeze prima data si apoi incepu sa ia prima pagina in primire si sa observe cateva blesteme interesante.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|