|
08 Jul 2012, 21:55
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Un zambet i aparu in coltul gurii. Deci tanara spusese adevarul, cateva puncte in fata ei. Isi dadu o mana prin par si il prinse din nou cu o clema ca apoi sa ofteze scurt. Se ridica de pe fotoliu si pusese cartea la loc in al doilea raft la autoarea L.J.SMITh. Observa jurnalele vampirilor puse acolo una langa alta dupa numere, le citise pe toate de la un cap la altul si i se parusera fascinante mai ales actorii masculini. Chicoti scurt la gandurile ei si i zbura mintea la Artimei, intrebandu-se ce facea acuma. Nu il mai vazuse de vreo 3 zile si i se facea mereu dor de el, dar stia ca el avea treaba si trebuia sa nu-l sufoce..sa fie calma si sa-l inteleaga, cum facea si el.
Se intoarse spre tanara si un zambet i aparu in coltul gurii, de data aceasta malefic.
- Deci se pare ca suntem de aceeasi parte.. zise ea oarecum surprinsa de vorbele ei insa asta era ea si nu avea sa se schimbe niciodata. Chiar daca ucise persoane caracterul ei era unul de fier, de fata inocenta cu ceilalti chiar daca pe dinauntru putea fi un adevarat vulcan. Nu avea doua fetze, ura persoanele cu doua fetze si prefera doar sa nu se imprieteneasca cu ele decat sa le descopere in timp mastile si apoi sa regrete faptul ca le cunoscuse.
- Uhm..nu stiu daca ti-a povestit Johnny( el fiind conducatorul Devoratorilor), despre un medalion in forma de bufnita.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|