|
08 Jul 2012, 22:07
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana. Oricum nu avea cum sa-l gaseasca ea, medalionul era la Julieta si trebuia sa ajunga la Johnny cat de curand, doar ca zilele astea nu avusese dispozitie sa fie Devoratoare. Un zambet i aparu in coltul gurii cand auzi de Edward, cum sa nu-si aduca aminte de el? Era tipul care mereu o saluta calduros chiar daca ea era intr-o pasa proasta. Surase scurt, zicand:
- Cum sa nu..Edward..Edward mereu e genul de tip care te face sa te simti bine, zise ea incepand sa rada la gandul ca il intalnise chiar ieri si era ciudat chestia asta, azi se intalnise cu sora lui si ieri cu el..coincidenta sau nu, era un lucru ciudat.
- Uhm..si eu am o sora la Devoratori, Ivy..Ivy Thibault, e profesoara de Ierbologie, e posibil sa fi inscrisa la sora ei sau macar sa frecventezi sala de Ierbologie. zise ea privind-o pe satena din fatza ei. Era simpatica fata chiar daca mai avea multe de invatat despre cum e viata si in plus, Johnny nu avea sa puna studentele sa-i caute medalionul, nu? Prea periculos pentru pustoaice chiar daca ele erau mult mai bune la asta decat credea el.
- Medalionul e la mine, zise ea luand din buzunar medalionul si aratandu-il.
- L-am recuperat zilele trecute din Azkaban de la un tanar de acolo inchis pe viata.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|