Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
08 Jul 2012, 22:24
  • Ofta scurt si se incrunta putin primele secunde insa incerca sa-i evite privirea. Stia ca i fusese un prieten bun in momentele grele si inca era chiar daca nu mai vorbisera de cel putin un an. Insa isi pierduse increderea in barbat de cand patise atatea si stia ca el nu era orice baiat ci amicul ei dintotdeauna insa incerca sa se redreseze si zise pe scurt:

-Am incredere in tine, doar ca s-au intamplat atatea anul asta si in plus..nu ai mai dat semne de viata, iar viata mea a luat o intorsatura enorma de un an incoace si nu stiu cum sa o mai intorc pe o parte si pe alta sa-mi fie mai bine. Mereu am cate o problema si uneori as vrea sa scap de tot si de toti, poate e mai bine asa. Zise ea dandu-si capul intr-o parte evitandu-i din nou privirea, stia ca daca avea sa-l priveasca in ochii avea sa..avea sa renvie acele amintiri pe care chiar daca le pastra in suflet, erau de domeniul trecutului.

-In plus, poate era si normal sa nu mai dai semne de viata..am fost plecata in Franta timp de cateva luni, si poate ca e si vina mea..dar acum nu mai sunt la Hogwarts si am crezut ca odata ce am plecat s-a sfarsit si prietenia noastra. zise ea intorcandu-si privirea in cealalta parte ca apoi sa-si stranga genunchii la piept privind in gol.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 22:24