Thread Closed 
A walk in the dark
08 Jul 2012, 22:32
  • Ofta scurt si observa din nou tristea din ochii viperinei. Stia ca era ceva cu ea, in plus roscata era Clarvazatoare si putea sa vada ce avea sa se intample in viitor insa nu garanta ca era 100% adevarat pentru ca viitorul se poate schimba oricand luand o intorsatura mai mult sau mai putin buna. Inghiti in sec si se duse langa ea asezandu-se in genunchi in fata ei, zicand:
    - Stiu de mama ta, Aleksandra. Mi-a spus Edward de ea, defapt s-a simtit obligat pentru ca am avut momente cand i-am povestit unele lucruri si..ei bine s-a scapat. Dar, sunt sigura ca o vei gasi, cat de curand. Zise ea zambindu-i.

Stia cum e sa ai o durere in suflet din cauza ca ti-ai pierdut un parinte sau e de negasit. Parintii ei murisera din cauza Devoratorilor chiar daca ea era la aceasta factiune. Insa avea ea in cap planurile ei, ei bine planuri de razbunare. Trebuia sa-si razbune parintii fie ca voia fie ca nu, era datoria ei. Cum ei avusesera grija de ea pana murisera in acel tragic accident si ea trebuia sa aiba grija ca amintirea lor sa fie pastrata curata si limpede ca lacrima sau mai bine zis sa fie inramata si ei sa plateasca pentru asta, insa avea sa lase asta pe mai tarziu.
    - Da stiu..medalionul e foarte pretios, insa nu stiu de ce il vrea Johnny...nu prea are nicio putere.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
A walk in the dark - by Aleksandra D'Arques - 08 Jul 2012, 19:54
RE: A walk in the dark - by Julieta D. Thibault - 08 Jul 2012, 22:32