A walk in the dark
|
08 Jul 2012, 22:38
|||
|
|||
Ramase ca trasnita cand o auzi. Nu stia ce era in capul lui Edward, dar ea una nu vroia sa vorbeasca despre asta, asa ca nu prea putea sa comenteze nimic in acest moment.
,, Nu vreau sa fiu scorpie, dar nu vreau sa vorbesc despre asta.Nu am vorbit niciodata si nici nu incep acum. Imi pare rau ca Edward s-a scapat si ti-a zis, eu nu am nici o problema cu cea pe care o pot numi mama, deoarece nu am cunoscuto in viata mea, dar Edward a cunoscut-o fiind si asa cu sase ani mai mare ca mine " spuse calma, dar pe un ton putin mai rece. Nu vroia sa sune asa,dar nici sa taca nu putea. Avea acel ceva ce o facea sa zica lucrurilor pe nume si ce are de zis sa o faca in fata, fara sa se ascunda, dar nici nu vroia sa o faca pe Julieta sa se simta prost din cauza vorbelor ei. ,, Doar in mana celui care trebuie medalionul este puternic, am cautat multe despre el si stiu ca doar un lider sau ceva in genul, are acces la acea putere oferita de madalion cu ajutorul unei incantatii " spuse, schimband subiectul. Herra marai la satena, muscand-o de picior atragandu-i atentia asupra ei, dar satena ofta facand-o sa se potoleasca. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|