Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
08 Jul 2012, 22:43 (This post was last modified: 08 Jul 2012, 22:46 by Wanda J. Bennet.)
  • Un zambet i aparu in coltul gurii si il privi pret de cateva secunde. Se pare ca amicul ei Sebastian nu se schimbase deloc, mereu il putea citi ca pe o carte deschisa si i placea sa stie ca il putea tachina. In memorie i se derula ca un film momentele petrecute impreuna, defapt toate prostiile care le facusera impreuna, de la batai cu perne pana la farse la profesori. Nu fusese cea mai cuminte fata de la Viperini dar nici el cel mai cuminte baiat. In plus, farsele si toate jocurile erau mai amuzante cand erau mai multi, aveau o gasca formata si credea ca si acum mai era gasca..ea fusese ca un fel de lider, insa toti in gasca avusesera drepturi depline la orice. Cand el isi puse mainile peste ale ei simti aceea caldura, care nu o mai simtise demult iar acel film format din momentele petrecute la Hogwarts se derula in mintea ei ca o carte deschisa, frumos scrisa si aranjata special.
    -Cred ca nu o sa uit niciodata faza cu iaurtul din sala de mese si nici faptul ca te bateam mereu la sah sau la bataile cu perne..in plus gasca formata din Viperini..mai e inca? zise ea stand putin pe ganduri.
    - Stiu ca pot sa iti spun orice, dar am vorbit destul despre mine. Povesteste-mi ce ai facut tu...in anul acesta cat nu am aflat nimic despre tine. Zise ea lasandu-si capul pe umarul lui privind in gol.
    - Sper sa nu-mi sara vreuna in cap ca stau de vorba aici cu tine..stii tu la ce ma refer, potentiala iubita. zise ea razand.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 22:43