Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
08 Jul 2012, 23:04 (This post was last modified: 08 Jul 2012, 23:05 by Sebastian Van Der. Wood.)
Incepe sa rada si isi sprijina capul de al ei. Sta putin pe ganduri pana sa-si dea seama ca trebuia sa-i raspunda la intrebari prietenei sale.
Da, gasca inca mai este. Era amuzant sa fi tu singura fata dintre 4 baieti. Acum eu sunt liderul si saptamana trecut...se opreste putin bufnindul rasu,am umplut birou profului de Potiuni cu pisici, tipu e alergic. Un sac de pene a cazut in capul catorvaerine care m-au enervat. Sti bine ca asta e nimci pe langa ce putem face dar, cineva plangea de dorul iubitei pierdute.termina de spus oftand scurt.
Bine, mai intrasera si in biroul directorului ca se joace cu palaria, au facut dezastru in Sala de mese, au strica un bal de anul trecut si alte prosti dar, nu le mai mentiona si pe alea.
Nu te omoara nimeni daca stai asa. Ori cum, am dat peste o tipa de la Viperini, care n-o prea vedeam. O cheama Aleksandra, ce sti despre ea?o intreaba fiind sigur ca micuta lui blondina stia ceva.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Sebastian Van Der. Wood - 08 Jul 2012, 23:04