Thread Closed 
A walk in the dark
08 Jul 2012, 23:05
  • Isi dadu ochii peste cap teatral cand observa ca bagheta i disparuse. La naiba, fix acum?! Insa ramase usor surprinsa cand Edward i spusese ca el nu aparuse acolo ca sa le faca feste. Ofta scurt si continua sa se uite si sa atinga cu buricele degetelor pereti insa simti un fel de vibratie ciudata, ce mama naibi cautau ei acolo? Inghiti in sec si zise:

- Si atunci ce mama naibi facem aici?, zise ea dand cu piciorul intr-unul dintre pereti si dadu sa cada la pamant dar aparu Johnny langa ei si o prinse direct.
    -Usor, papusa..nu te mai agita atat, am venit sa imi revendic medalionul si sa va dau o veste.

Se ridica de la el din brate si isi scutura palmele ca apoi sa observe ca durerea lui Aleksandra disparuse.
    -Scuza-ma Aleksandra, insa se pare ca avem mici probleme cu transporturile a doua persoane deodata, insa sunt sigur ca rana ta e superficiala. V-am chemat aici ca sa va zic o veste, de acum veti face toti trei o echipa si aveti de cautat cartea Intunecata, nu stiu niciun detaliu..nici nu v-as da, insa tin sa zic ca asta daca nu o gasiti va va costa vietile. zise el si se facu disparut.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
A walk in the dark - by Aleksandra D'Arques - 08 Jul 2012, 19:54
RE: A walk in the dark - by Julieta D. Thibault - 08 Jul 2012, 23:05