|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
08 Jul 2012, 23:09
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Incepu sa rada cand auzi prostiile pe care ei inca le faceau. Da era amuzant sa fie ea singura fata intre 4 baieti, dar aveau ei sa-si gaseasca alta lidera mai buna ca ea. Isi arcui o spranceana cand auzi de o asa anumita Aleksandra. Statu putin pe ganduri, numele i se parea cunoscut dar nu stia de unde. Insa fitilul i se aprinse si zise:
- O stiu din vedere, unu..e la Viperini, dar e cam retrasa. Doi, e la Devoratori si nu prea am socializat cu ea, insa pare genul tau..ei haide, trebuie sa-ti gasesti si tu o partenera sau..nu-mi spune ca vrei sa ramai singur pe viata, caci am sa-ti imprumut un scaun mobil si sa te plimbi prin castel cu toiagul.. zise ea incepand sa rada tachinandu-l.
Avea dreptate in privinta asta, el chiar trebuia sa-si gaseasca o partenera care sa-l mai puna la punct uneori si sa-i puna capac, in fond orice baiat isi gasea astfel de partenera caci erau destule fete iar daca erau de la aceeasi casa era si mai bine.
- Sunt sigura ca o sa va gasiti o lidera..mai buna ca mine. zise ea facandu-i cu ochiul intr-un mod jucaus.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|