Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
08 Jul 2012, 23:37 (This post was last modified: 08 Jul 2012, 23:37 by Wanda J. Bennet.)
  • Incepu sa rada privindu-l. I parea rau ca terminase la Hogwarts dar ei i placea sa ia etapele una cate una, in plus..viata mergea inainte. Chiar daca Sebastian mai avea de stat la Hogwarts asta nu trebuia sa i impiedice sa-si continue amicitia sau prietenia. Ofta scurt si se lasa cu capul la el in poala privindu-l sceptica. Avea el privirea aceea care voia sa scoate ceva de la ea, insa nu avea sa reuseasca. La naiba, il stia prea bine si la fel si privirile lui dar era si viceversa faza, el i stia cam aproape toate secretele.
    - Nu te mai uita asa, nu o sa scoti nimic de la mine. Zise ea incepand sa rada, chiar daca avea sa cedeze de la un timp, dar asta era.
    -Hei.. zise ea incruntandu-se in gluma.. Nu te-am omorat, doar ca imi place sa te tachinez..stii, probabil ca as putea sa o fac si acum. Haide, daca tot am venit la castel am chef sa-mi amintesc de vremurile bune, asa ca..sper ca nu ti-ai pierdut indemanarea in farse. Zise ea privindu-l cu ochii ei mari si verzi ca smaraldul ca apoi sa se ridice, dandu-i mana sa-l ajute sa se ridice si el.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 23:37