Thread Closed 
A walk in the dark
08 Jul 2012, 23:52
  • Se ridica de acolo de jos cu ajutorul lui Edward si i zambi scurt cu un multumesc ca apoi sa se scuture de frunze. Isi scutura si palmele si isi arcui o spranceana cand auzi ca tot ea trebuia sa conduca "Formatia". Dadu negativ din cap si zise:
    -Bine bine, fac tot eu pe lidera. Zise ea si o lua in fata uitandu-se la incheietura care i arata inspre dreapta, apoi spre stanga, apoi in sus, apoi in jos. Scutura din cap agitata, zicand:

- Cred ca incheietura mea e stricata.. zise ea si apoi realiza ca spusese ceva total fara sens si aiurea, dar dadu absenta din umeri. Se intoarse apoi spre cei doi observand ca mai se bateau.
    - Bine, puteti inceta..cautam aia si dupa va puteti bate pana va scoateti ochii..dar, nu am idee..unde sa cautam. Zise ea destul de nedumerita de situatia de fatza. Chiar nu stia insa observa fetzele nedumerite ale celor doi. Isi dadu ochii peste cap si continua sa mearga la dreapta caci sageata se pare ca acolo tot indica locul pana observa un copac marcat cu un X mare si rosu pe el, dar avea ca o cheita agatata. Merse repede si lua cheita zicand:
    - Tine asta, Ale.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
A walk in the dark - by Aleksandra D'Arques - 08 Jul 2012, 19:54
RE: A walk in the dark - by Julieta D. Thibault - 08 Jul 2012, 23:52