|
09 Jul 2012, 00:29
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana si observa ca viperina voise sa zica ceva. Putea sa zica caci nu o deranja in plus dupa cum spusese si acum cateva ore cand erau doar ele doua in Sectorul Interzis i placea sa spuna lucrurilor pe fatza. Isi puse mana la frunte, zicand:
- Poti sa zici ce vrei Ale..nu sunt o lidera buna dar nici nu stiu de ce sageata asta apare la mine pe incheietura! zise ea privind in jur auzind zgomote de animale, Johnny asta era normal sau se facea doar ca era un psihopat care invarte totul pe degete.
Ofta scurt si observa cum sageata dispare si cheia din mana lui Ale incepea sa vibreze usor si sa indice o directie. Zambi satisfacuta ca munca nu era pusa doar pe spatele ei. Il prinse de mana pe Edward si alerga in directia in care o ducea cheita pe ale.
- Ei bine, Ale, acum e randul tau sa faci pe liderul. zise ea si se opri brusc cand si viperina o facu. Cheita incepu sa vibreze tot mai tare si continua sa urmeze directia aceea pana dadura de o casa, parasita dar in acelasi timp era in stare destul de buna.
- Ei?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|