Wild world
09 Jul 2012, 11:45 (This post was last modified: 09 Jul 2012, 11:46 by Kurt F. Malfoy.)
[Image: tumblr_ll03dqzoIm1qg86a0o1_500.jpg]
  • Voi vorbi astazi despre temerile mele.

Frica de intuneric

Este cunoscuta si ca teama ' de a fi privit','de a fi urmarit'. Ai impresia ca cineva te priveste in intuneric,ca te asteapta sa te raneasca. Ca noaptea,lipsa luminii ii dau avantaj. Si ma sperie,ma sperie atat de tare incat aprind toate luminile si le sting dupa mine cand tre' sa trec din camera in camera si atunci cand ajung in camera mea,pe care o iubesc uneori fiindca e vopsita asa cum e,si aranjata,spun '' M-ati strigat,cumva?'' Incerc sa vorbesc cu ai mei,sa le aud vocea si sa ma simt in siguranta - pana la noua ani am dormit cu veioza aprinsa,cred ca o sa ma reapuc de acest sport.

Frica de papusi

Se datoreaza in special filmului cu Chucky,pe care l-am vazut cand eram mica si am ramas cam traumatizata. Dar apoi am observat ca te simti urmarit,privit,ca si in cazul intunericului numai ca acum esti subiectul unei persoane bine definite,unui lucru care ar trebuit sa-ti aduca bucurie dar care poate deveni malefic. Le primesc uneori adanc in ochi si ma sperii caci parca zaresc o usoara licarire de viata si atunci le arunc din maini,tip si ma cutremur. Sunt ciudata,stiu.

Frica de paianjeni

Nu e ceva nou-aparut,e ceva aproape normal. Se misca repede,te pot intepa si au acei ochi mici si negri si sticlosi care parca ar zice 'vino,vino sa te mananc'. Imi e frica si de tarantule,si de cei de nici 5 cm. Ma inteleg mai bine cu piranha.

Frica de a umbla cu mijloacele de transport in comun

Da,asta e mai ciudatica. Mereu ma astept ca cineva sa scoata un pistol,un cutit sau ceva de genul si sa ma atace. Prea multe filme de acest fel nu am vizionat,deci nu e vorba de asta gen papusi - Chucky. Imi e frica de oameni in general,deci asta ar putea sa fie samburele acestei probleme. Sper sa-mi treaca.

Claustrofobia

Cine nu a auzit de asta? In cazul meu are loc in special in lift fiindca am si o teama de lifturi,atipica. Imi e frica sa nu cad in gol si cand se strica becul din lift apare si teama de intuneric. Deci,frica de a fi strivita,cea de a cadea in gol si de intuneric - trei in unu,si atunci inima aproape mi se opreste. Cand sunt intr-un spatiu inchis,simt ca se strang peretii si ma zdrobesc,ca nu mai am aer.

Agorafobia

Opusa claustrofobiei,e frica de spatii largi si populate,un fel de frica cu mersul in transport in comun numai ca aici e vorba de teama de a fi atacat sau calcat in picioare de multime,de a te pierde in multime,de a fi luat la raspundere de acea multime si de a muri probabil printre acei necunoscuti.Motiv pentru care nu ma duc la meciuri si concerte.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Wild world - by Kurt F. Malfoy - 03 Jun 2012, 11:52
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 04 Jun 2012, 09:36
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 07 Jun 2012, 17:10
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 11 Jun 2012, 12:48
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 13:49
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 17:45
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 01 Jul 2012, 16:26
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 09 Jul 2012, 11:45