|
09 Jul 2012, 11:59
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii urma exemplul,simtindu-si obrajii scaldati de lacrimi,fata i se inrosi iar ochii devenisera mai sclipitori,mai sticlosi ca niciodata. Continua sa rada,alaturi de ea,la unison. Ce idiot era! Un idiot care parasise o femeie ca ea. Nu o fata,ci o femeie,ceva ce isi dorise in tot acest timp,de care avusese nevoie in tot acest timp. O femeie care sa simta ca o femeie,sa se miste,sa iubeasca,sa pozeze,sa sarute,sa vorbesca precum o femeie. Sa fie libera si sa-l domine. Sa se lase controlata si sa ii ofere lui libertatea fara cea mai mica urma de gelozie,fara a-l inspecta,fara a se indoi de el.Caci se iubeau si aveau incredere. Acest gen de viata isi dorea,acest gen de relatie.
'' Am crezut ca merita. Si a meritat sa tin la ea caci mi s-a daruit mie cu tot trupul si sufletul. Dar tu o faci la un nivel superior,aproape mistic,de parca toate vietile tale trecute si viitoare vor fi ale mele,ca si cum acum si mereu vei fi a mea. Ca si cum noi suntem Adam si Eva,femininul si masculinul suprem,Yin si Yang. Ma sperii si ma atragi. Cred ca te divinizez pana la refuz,dar tot vin spre tine. Fiindca suntem unul si acelasi.''
Ii prinse mainile intr-ale lui,disperat,zgariind-o fara sa vrea. Ii framanta degetele intre palmele sale,dorind sa le simta incalzindu-se,sa simta viata din ea. Sa stie ca era reala,ca era aproape de el si ca il auzea. Ca il judeca,ca il intelegea. Si mai presus de toate,ca il ierta. Asta isi dorea cel mai mult.Sa fie iertat si iubit si s-o ia de la capat cu singura femeie pe care o merita.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|