Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
09 Jul 2012, 12:18
1. ai noroc ca am fost eu si nu un lup adevarat altfel, mi-ai fi fost cina si 2. aici e infundat.ii spune aratand spre peretele in care se oprise cu capu.Te rog nu-mi spune ca suntem sub baia lui plangacioasei alea de fantome, ca imi i-au campii. Si daca am deptate, iar a inundat baia.ii spune privind in sus apoi ofteaza.
Nu ca avea ceva cu fantomele dar fetita aia nu la lasat in pace in primi ani la Hogwarts si daca ajungea sa intre iar in baia ei, inebunea. O singura data a facut greseala asta si a regretat de atunci fiecare clipa. Inafara faptului ca il urmarea peste tot, ii spunea "iubi" sau ceva de genu, ca nu se dezlipea de el, mai si tipa si plangea mai mult decat si-ar fi imafinat. Dar, nu trebuia sa se astepte la altceva, asta faca ea, plangea pana te scotea din sarite. Cum a ajuns sa scape de ea? I-a ranit sentimentele si a tipat si el la ea si s-au certat pana a observat ca nu mai venea dupa el.
Fantoma aia a crezut ca este ceva intre noi.ii spune plangacios.
Nu mai vroia sa indure inca odata acea parte a vietii lui. Prefera sa stea langa Caroline si sa o sperie sau sa faca altceva.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Sebastian Van Der. Wood - 09 Jul 2012, 12:18