A walk in the dark
|
09 Jul 2012, 13:08
|||
|
|||
Isi dadu ochii peste cap teatral. Situatia devenea ciudata si enervanta in acelasi timp insa se intoarse cu spatele la ei si incerca sa aiba o viziune la a ce se va intampla. Ochii i devenira de un alb stralucitor si observa moarte, cartea aceea Intunecata si pe Johnny. Deci barbatul avea de gand sa omoare pe cineva cu cartea aceea. I se puse un nod in stomac, in gat, in orice parte a corpului. Se intoarse spre ei, zicand:
- Nu cred ca Johnny vrea cartea pentru el, e pentru..cineva care va avea sa moara...De ce mereu noi trebuie sa facem treaba murdara? Zise ea destul de enervata iar cand se intoarse Johnny era in spatele ei. -Deci..ati indeplinit sarcina. Frumos, imi place cum lucrati in echipa insa Julieta..tu comentezi cam mult, nu crezi ca ar fi bine doar sa executi ordinele? - Ordinele normale, nu ordinele tale care le dai pur si simplu fara logica. Barbatul incepu sa rada si lua cartea Intunecata din cufar. -Multumesc..zise el incruntat. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|