|
09 Jul 2012, 13:25
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- '' Da,da,bineinteles.'' spuse el fara a ezita macar. India avea sa il bantuie,stia,avea sa il urasca si se zvarcoleasca in mormant dar da,ar fi renuntat la oricine si orice pentru Ivy. Avea nevoie de certitudini,avea nevoie sa se gandeasca ca totul va fi bine pe viitor,ca nu vor exista probleme. Ivy ii dadea garantii,fiindca stia ca tinea la el mai mult decat la oricine altcineva. Ii dovedise asta si data trecuta,ii dovedise de multe ori cat de important era in viata ei. Si ii era recunoscator pentru acest lucru.
'' Mai tii minte cand ai venit beata la spital si ti-am spus ca te doresc,cand am vrut sa te sarut si m-ai impins? Mi-ai spus ca nu o vei face din nou. Si stii de ce? Fiindca ea traia si credeai ca suntem fericiti. Dar nu eram. Eu nu eram. Eu nu am fost niciodata fericit.''
Ii lua mana intr-a lui,ducandu-o inspre pieptul sau,aproape de inima. O lasa sa ii simta pulsul,caldura,viata curgand prin el o data cu sangele apoi o privi adanc in ochi,cautand o farama de intelegere si simtire.
'' Exceptand atunci cand am fost cu tine.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|