|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
fire cannot kill a dragon
|
09 Jul 2012, 14:09
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Intrebarea lui o puse pe ganduri. Da, se gandise, insa nu luase inca o hotarare, mai ales cu evenimentele din ultimele zile. Cu India si...Freyja lasa capul in jos, inghitind in sec. Inca mai simtea un gol in stomac de fiecare data cand se gandea la noaptea aceea. Noaptea in care singura fiinta care intelesese cat de cat mintea ei intortocheata disparuse fara urma. Se uita la Kurt, intr-un mod indiferent si rece. Obosise sa se mai certe cu el, si se saturase si de minciunile lui. Vroia doar liniste.
"Sunt 3 oua. Am sa-i numesc atunci, primul nume care-mi trece prin cap, dupa culoare si orice altceva. Nu numele conteaza, totusi", replica ea obosita, cu mintea in alta parte, incepand sa stranga furculita.
Nu era sigura ca in acest moment putea sa se poarte foarte frumos cu Kurt, si prefera sa taca decat sa spuna vreun lucru urat. Nu vroia sa-l lase sa se apropie de ouale ei, de dragonii ei, caci era sigura ca purta ghinion, desi nu era superstitioasa. Isi musca buzele, si se hotari sa il ierta. Pana la urma, nu rezolva nimic daca continua sa fie suparata pe el. Oftand, se rezema de spatarul scaunului.
"Uneori, am vise ciudate. Ca si cum cineva ar veni si mi-ar lua ouale. Uneori, le lasa in pace, in schimb...", facu o pauza, privindu-l fix. [/b]...acea persoana o ia pe India"[/b]
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|