Can you keep a secret?
|
09 Jul 2012, 14:59
|||
|
|||
Isi musca usor buzele oftand, privindu-l.
-Nu te-am sarutat doar sa le enervez pe fufele alea la lac, am facut-o pentru ca nu stiu. Am vrut, eram curioasa cum saruti si daca imi vei raspunde. A fost ceva pe moment , si poate si cea mai mare prostie facuta vreodata. spuse fara sa il priveasca. Habar nu avea de ce ii spunea adevarul, dar macar atat putea sa faca pentru ca era genul de persoana care spunea ce avea de zis in fata, asa ca ce se va intampla mai departe va vedea. Herra ii simti incordarea satenei, incercand sa o mai relaxeze jucandu-se cu mana tinerei, chiar daca aceasta nu prea o baga in seama in acea clipa, dar cand micuta felina o musca destul de tare o aduse la realitate, facand-o sa isi traga mana. Ofta usor, muscandu-si buza inferioara asteptand o reactie ceva de la Sebastian. Sigur fusese o proasta ca il sarutase si apoi ii spusese ca o facuse de ochii lumi, dar minciuna era necesara atunci cand nu isi putea lasa orgoliul deoaprte si totusi o facuse pana la urma.Renuntase sa se mai minta singura, stiind ca ceva nu era la locul ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|