|
|
09 Jul 2012, 15:08
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Facu ochii mari si se uita in continuare printre rafturi. Ofta scurt si voia doar sa ajunga odata acasa insa voia sa-si petreaca mai mult din timp cu Arti, insa nu inchisa intr-o debara din spital. Merse in pas alergator spre cutie si zambi satisfacuta cand observa numele lui Victor pe ea, acum trebuia sa caute acel nenorocit de certificat..in care nici macar nu stia ce se afla. Il privi pe Arti in ochii pret de cateva secunde, ramanand parca hipnotizata de ochii lui, inima i batea cu putere si ar fi vrut sa stea de povesti cu el in acel timp nu sa caute nenorocitul de certificat.
Deschise cutia dupa ce baiatul sufla pe ea pentru a indeparta praful si zise:
-Doar de asta.. zise ea privind certifcatul vechi si rupt din toate partile, dar nu-i pasa oricum nu avea sa-l foloseasca. Il privi pe Arti, continuand. Ce m-as face eu fara tine? zise ea razand. Acum e randul tau, ce ai de cautat aici? continua ea destul de curioasa sa vada ce cauta si baiatul, poate il putea ajuta. Merse insa spre usa si observa ca era incuiata.
- Uhm..si cat timp o sa stam incuiati aici? zise ea mergand spre fereastra privind distanta enorma dintre pamant si fereastra. As sugera sa sarim pe geam, dar distanta e prea mare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|