A walk in the dark
|
09 Jul 2012, 15:58
|||
|
|||
Ramase ca traznita la vorbele lui. Nu ii venea sa creada, mama ei mergea la el, dar nu isi cauta fiica, fiica pe care o abandonase atat de mult timp?Privirea i se intuneca in acel moment si il privi in continuare, acesta dandu-i drumul pana la urma.
-Nu te cred. E imposibil sa fie cu tine. Si in plus de ce mi-ar pasa? M-a abandonat, nu i-a pasat nici o clipa de mine , asa ca esti invitatul meu sa ma maturi de pe fata pamantului.marai la el. Nu avea sa se lase, chiar daca avea o sansa sa isi vada acum mama, tot nu o lasa balta. Simtea cum lacrimile amenintau sa i se prelinga pe obraji, dar nu putea sa isi ceara scuze. Se ridica de jos, dar Jhonny o plesni in acel moment, deja enervat si o ridica de gat privind-o ucigator. -Nu pot sa imi cer scuze, cel putin nu acum.spuse pe un ton ceva mai normal. Era ravasita, nu ii venea sa creada si totusi credea ca Jhonny mintea, doar sa o faca sa isi ceara scuze pentru ce spusese. -Daca ma lasi sa o vad si Edward sa imi confirme acest lucru , jur ca imi cer scuze si daca nu o fac, poti sa ma omori in cel mai crud mod posibil.spuse calma. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|