|
09 Jul 2012, 19:00
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Directorul il privi scurt pe Kurt apoi,dupa ce lua cateva sorbituri din ceasca cu ceai,spuse pe un ton bland dar hotarat ca ''domnul Wildrig poate asista la discutie,bineinteles''. Aici aparea problema pentru frantuz. Malfoy ca Malfoy,dar era un Malfoy 'vopsit',nu unul nascut din sangele acelor persoane ingrozitoare. Nu era blond,nu avea ochi albastri,nu era chiar atat de arogant pe cat ar fi trebuit sa fie. Era in esenta un Wildrig iar acel nume era german. Cat despre mosie,se afla la doar cativa kilometrii de Durmstrang.
'' La urma urmei sunt unul dintre finantatorii scolii iar familia mea a invatat la Durmstrang. Se pare ca eu am rupt traditia,din pacate.''
Pe scurt,era in elementul sau,era ca pestele in apa. Si era,desigur,printre favoritii directorului mai ales ca baga anual un milion de galeoni in Durmstrang,fara a accepta ceva in schimb. Poate doar loialitate. Stia ca Devoratorii aruncasera scoala in aer in urma cu un an iar acolitii lui Dupont nu puteau intra acolo,in caz contrar ar fi avut probleme.
'' Ce mai face Veronique,apropo?'' intreba el nonsalant
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|