|
09 Jul 2012, 19:44
(This post was last modified: 09 Jul 2012, 19:45 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii auzi intrebarea si ii raspunse printr-un zambet la fel de pisicher. Nu numai ca vroia sa se puna cu ei,ci sa se ia la tranta,sa ii bage cu fata in noroi,sa ii murdareasca din cap pana in picioare si sa ii arunce de pe o stanca. Atat de mult ii iubea pe amandoi. Jucase teatru dar parasise scena caci rolul servitorului umil nu i se potrivea deloc. Incepu sa faca incet calculul. Ii avea pe Devoratori,pe Sfintii Mortali,Hogwarts-ul,Ordinul,Durmstrang-ul si acum se indrepta catre Beauxbatons. Nu ii avea sub comanda lui ci de partea lui - sub comanda sa aflandu-se doar Sfintii Mortali si Durmstrang-ul caci inainte de a intra Devereux il pusese pe batran sa semneze cu sange ca toti elevii de la scoala nordica erau acum ai lui Kurt.
'' Nu,doar cu Veronique. Nu cred ca va avea tupeul sa isi arunce prea pretiosul animal de companie in lupta,nu de alta dar nu ar mai avea cui sa lase razbunarea ca mostenire. Si mai ziceai de mine ca-s javra,dar macar eu nu am un stapan.''
Spunea ca erau atat de puternici,ca familia Devereux controla totul cand in esenta tot sub Dupont stateau,cu capul plecat si umilinta in glas atunci cand vorbeau. El,chiar daca murea,o facea liber,fara stapani,ci doar intre frati,intre persoane cu care impartea acelasi tel,aceeasi chemare. Acum alianta cu Ordinul si cu Hogwarts-ul nu i se mai parea atat de indepartata,defapt teoretic avusese loc.
'' Oh si acum o sa imi spui ca pana la miezul noptii nu o sa mai fiu in viata,nu?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|