Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep the secret inside
09 Jul 2012, 22:11
  • Isi dadu ochii peste cap, ea daduse uitarii aceste fapte. In plus, se intalnise cu Joseph zilele trecute si spre surprinderea ei se schimbase..sau cel putin asta vazuse ea. Oricum acum nu mai conta, fapta era consumata si nu mai voia sa-si aminteasca de asta. Surase scurt la vorbele lui, stia ca putea conta pe el oricand si ca i era ca un frate..niciodata nu-i putea inlocui fratele care murise, dar asta nu insemna ca nu mai putea avea unul.
    - Ei bine, eu vreau sa dau uitarii..fazele cu Joseph, in plus m-am intalnit cu el zilele trecute. Pretinde ca s-a schimbat si m-a invitat la o cafea, da am refuzat..si s-a simti ofensat, s-a suparat si a plecat. Cand s-a intamplat faza aceea tu ai fost plecat in excursia aceea la Hogsmeade si am preferat sa nu-ti mai spun..era urat si..si nu a mai contat, fapta oricum era consumata. Zise ea zambind, nu-i purta pica ca mersese in excursia aceea, doar ca stia ca el nu putea fi dadaca ei insa acum devenise o femeie independenta si stia sa se apere si singura..doar ca atunci era doar o adolescenta.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 08 Jul 2012, 20:21
RE: Keep the secret inside - by Wanda J. Bennet - 09 Jul 2012, 22:11