Can you keep a secret?
|
09 Jul 2012, 23:50
|||
|
|||
O privi uimit si nervos, ii venea sa merga la i-a sa o i-a de mana si sa o duca la castel si sa o lege de pat. Isi intoarce privirea spre barbat si ii baga bagheta in gat.
Chiar vrei sa mori de mana mea?il intreaba iar barbatul le face semn sa ii dea drumul fetei. Se da in spate si il lovi cu o vraja pentru rani apoi pleca de langa el. Hassy ii aplica si lui o zgarietura, merge pe masa mandra maraindu-i nervoasa apoi se duce langa Sebastian care o i-a pe Aleksandra, nervos, de mana si se intoarce cu ea la castel. O lipeste de un perete din castel si o priveste nervos in ochi, nu se putea calma si tremura ca dracu. Am senzatia ca vorbesc cu peretii. Faci si tu ca celelalte. Eu iti zic sa vi in castel, sa fi in siguranta si tu ce faci? Vi dupa mine ca doar ne, ce se poate intampla.ii spune pe acelasi ton nervos si se da in spate. De obicei, cele care ii faceau asa ajungeau v....stiti voi cuvantul dar, nu ea n-o sa faca asta. Prefera sa se comporte rece cu ea pana isi dadea seama ca el nu era ca tantalai de la alte case sau chiar din casa cu ei, sa il joace cum vrea ea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|