Reguli si indrumare
10 Jul 2012, 02:13
(07 Sep 2008, 15:16)Kennya Allen Wrote: 9) Sunt acceptate doar cate 2 clone de membru. Insa cu obligatia de a fii active amadoua. Daca unul dintre admini sau moderatori isi dau seama ca aveti mai multe clone pe care nu sunteti activi veti primi ban.
  • Am observat ca multi aveti mai mult de doua clone - ceea ce este in regula, sa spunem ca doua sunt cam putin (desi unii au si cate 5, din cate am vazut), dar as prefera ca atunci cand le faceti fisa de personaj, sa precizati ca este o clona si a cui apartine. Multi dintre voi nu ati mai facut acest lucru, ci pur si simplu ati preferat ca Adminii/Moderatorii sa caute IP'uri ca sa isi dea seama ce clone aveti.

Va rog ca de acum inainte sa precizati. In plus, as vrea sa va anunt ca cei care au clone la Case diferite, vor fi supravegheati in timpul Cupelor - pentru ca daca nu sunteti activi de pe respectivele clone si le folositi doar ca sa "va informati", veti primi ban pe clona respectiva.

Nu conteaza neaparat numarul lor atat timp cat activati de pe ele.
    Voi incepe sa am grija de acest aspect cand va incepe Cupa Caselor X, dar numai daca si Raizen va fi de acord.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Reguli si indrumare - by Kennya Allen - 07 Sep 2008, 15:16
RE: Reguli si indrumare - by Isabella River - 24 Apr 2012, 14:50
RE: Reguli si indrumare - by Isabella River - 10 Jul 2012, 02:13
RE: Reguli si indrumare - by Isabella River - 22 Jul 2012, 00:09
RE: Reguli si indrumare - by Isabella River - 29 Dec 2012, 15:07
Re: Reguli si indrumare - by Kennya Allen - 24 Oct 2008, 21:56

Possibly Related Threads…