Thread Closed 
--&& we got no time to lose
10 Jul 2012, 10:27 (This post was last modified: 10 Jul 2012, 10:40 by Katharina van der Wall.)
  • Îl privi cu zâmbetul pe buze, analizându-l pe îndelete, căci trecuse atât timp de când nu-l mai văzuse, și i se părea că dacă l-ar fi întâlnit pe stradă, nu l-ar ma fi recunoscut. Era ciudat cum, toți pe care-i cunoștea, de la fratele ei, până la cunoscuți își pierdeau înfățișările pe care ea le știa atât de bnine și deveneau alții. Chicoti slab, auzindu-l cum îi spune și pentru a doua oară în acea zi, dorul de copilărie o năpădi. Trase aer în piept și nu putu să nu ridice o sprânceană când îl auzi.
    -Oh da? La ultima verificare, fetița asta era mai mare decât tine, spuse și îl înghionti ușor, râzând încetișor.

Îl ciufuli, apoi se desprinse din brațele lui și se întoarse spre Pădure. Râse când Blade sări pe ea și începu să-l mângâie, nepăsându-i că o murdărise. În fond putea să se schimbe rapid.
    -Ha, ha. Nu mai râde, zise și își scoase bagheta, iar hainele ei fură înlocuite cu unele noi. Îl prinse de braț, zâmbind jucăuș și se uită atentă la el.
    -Am eu impresia, sau tu te-ai mai înălțat. Din câte știam eu, eram mai înaltă, spuse jubilând și se abținu să nu râdă, știind că înălțimea lui, nu era un subiect bun de discutat.

Desigur, nu pentru cei care nu-l cunoșteau. Dar pentru ea, ei bine, ei i se permiteau orice. În fond era Isseult d'Madreville. Râse și îl se împinse ușor în el, apoi îi dădu drumul și se așeză pe piatra pe care stătuse înante ca tânărul să apară. Începu să se joace cu Blade, iar în scurt timp, Ra apăru lângă ei. Îi lăsă pe cei doi câini să se joace și își ridică privirea spre cer, clipind de câteva ori. Trase aer în piept.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Katharina van der Wall - 10 Jul 2012, 10:27