Thread Closed 
--&& we got no time to lose
10 Jul 2012, 10:48
  • Zâmbi când auzi prima lui replică, dar nu zise nimic. În fond, știau amândoi că era o glumă nevinovată, deci nu-și făcea probleme. Se rezemă de el, sprijinidu-și capul pe umărul acestuia și privirea i se întunecă atunci când el îi poeni de fratele ei. Nu știa de ce, dar ultimele lucruri petrecute o făcuseră să-și mai revizuiască o dată comportamntul față de blond. În fond, își dăduse seama că probabil lui chiar nu-i va păsa de nimeni altcineva înafară de el. Trase aer în pipet și închise ochii pentru scurt timp.
    -N-am primit nimic de la Devon, zise simțind o ușoară enervare. Pufni încet, și-și dădu ochii peste cap.

-Îmi pare rău. Am avut treburi de făcut. A murit tata și pentru o vreme am fost plecată în Franța, pentru funerariile lui. Dar acum sunt aici, zise și zâmbi, încercând să alunge nervozitatea ce o cuprinsese odată cu amintirea celor făcute de Devon. Oftă încet și clătină din cap. Își puse palma peste a lui și ridică privirea, uitându-se serioasă la el.
    -Data viitoare nu mai apela la Devon. Deși e fratele meu, nu e deloc de încredere, spuse, ochii ei sclipind reci. Se întreba câteodată de ce ajunsese blondul așa. Știa, dar parcă nu o ținea inima să recunoască. Oftă din nou, fără a mai spune ceva.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Katharina van der Wall - 10 Jul 2012, 10:48