Thread Closed 
--&& we got no time to lose
10 Jul 2012, 11:11
  • Inghiti in sec, stia ca Devon era un narcisist si jumatate si era sigur ca nu i dusese vestile lui Isseult, dar dadu absent din umeri. Nu-i placea sa rascoleasca trecutul. I zambi lui Isseult si isi puse capul pe al ei cand aceasta se lasa pe umarul lui. Isi inclesta degetele cu ale ei, simtind o caldura aparte, care o simtea mereu cand era in preajma ei, ceva ciudat insa in acelasi timp placut. Inghiti in sec si isi musca buza inferioara, zicand:
    - Imi pare rau ca tatal tau a murit, veneam si eu la inmormantare daca nu..daca dadeam de tine, mai bine zis. Continua el compatimind-o in acelasi timp.

Isi trecu o mana prin par si isi indrepta privirea in sus: cerul, stelele si luna erau aliniate perfect, superbe si iti dadeau o senzatie de deja-vu, dar era placuta senzatia.
    - Stiu ca Devon nu e de incredere, zilele trecute am vorbit cu el si i-am cerut sa imi de-a adresa ta si chiar ieri am facut rost de ea, dar cu ajutorul bataii. Zise el dandu-si ochii peste cap, primise si el un pumn de la Devon, dar el primise inapoi inca 10..Klaus nu era genul sa se bata imediat, dar daca era provocat pe motive bune..ei bine atunci sa nu fie nimeni prin preajma lui.

Step aside bitches it's Klaus Lovel
[Image: 1hR6WRH.gif].[Image: TZZ9W12.gif]
I'm a sweet serial killer

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Klaus Lovel - 10 Jul 2012, 11:11