Das Parfume
|
10 Jul 2012, 14:19
|||
|
|||
Si de ce mereu cind o fata se afla undeva inchisa cu un baiat intr-o camera mereu cauta metode de a mari cit mai mult distanta dintre ei sau face tot posibilul ca sa iasa de acolo. Ia sa fi fost inchisa cu fata, chiar si cu cel mai mare dusman, aveau sa stea la scarpinat limbile si nici intr-un caz nu avea sa se agite atita. Asta era instisctul de autoaprare, mereu baietii sunt priviti ca niste atacatori. Si ar fi fost de acord cu asta doar ca exista un fleac ce are importanta majora. Ei nu actioneaza conform ratiunii in acel moment ci conform instinctului si dat fiind ca omul este o fiinta rationala inseamana ca foarte rar poate fi posedat e instincte. Morala: Fetele sunt paranoice si mama natura a exagerat cu instinctul lor de autoaparare.
Eu nu ma grabesc sa ies de aici. Se sprijini cu coatele de coapse si puse capul in palme. Se uita la ea cum incerca zadaranic sa iasa de acolo. Ceva se schimbase oare de la ultima lor intilnire? Sau avea ceva urgent de razolvat, atit de urgent incit era gata sa-l lase iarasi singur si sa moara de urit? Am gasit dupa ce am venit, spre deosebire de tine aveam nevoie de nite date mai recente. Chiar foarte recente. daca nu te superi imi spui pentru ce-ti trebuia hirtia aceea? Ce devoratorii fac anchete pentru fostii directori de spital? V-ati reprofilat? In loc se lucrati cintra spitalului trimitind aici bolnavi cu vagonul colaborati cu institutia data? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|