|
10 Jul 2012, 14:27
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Dadu absenta din umeri, nu stia pentru ce i trebuiau la Johnny acele certificate. In plus pe ea nu o prea interesau chestiile astea, isi facea treaba si atat, dar inainte se asigura ca nu era in joc viata ei. Se faceau sedinte saptamanale ale Devoratorilor in biroul lui Johnny care era imens, de 4 ori cat debarau aceea, insa se pare ca doar pe ea o pusese in particular sa caute despre acest Victor Weasley, nu stia nimic despre el, decat faptul ca fusese directorul spitalului Sf. Mungo si murise cu cinci ani in urma sau mai bine zis disparuse.
Merse langa baiat si i lua mainile de pe coapse asezandu-se la el in brate, punandu-si o mana dupa gatul lui zambind. I ducea dorul doar ca nu voia sa pateasca ca in ultima misiune, ca data trecuta. Johnny era un tip influentabil si stia cum sa o santajeze mereu, de fiecare data gasea cate ceva plauzibil si o facea sa cedeze, chiar daca caracterul ei era unul de fier.
-Nici eu nu ma grabesc sa ies de aici, dar nu vreau sa patesc..ca ultima data. Zise ea aratandu-i incheietura care era lovita sau mai bine zis cand o zmucise barbatul..despre Johnny era vorba ca nu gasise ce trebuia sau mai bine zis cineva i furase munca.
Ofta scurt si continua:
- Nu stiu pentru ce e certificatul, directorul spitalului nu a murit..a disparut, iar de cativa ani cineva tot incearca sa gaseasca certificatele. Nu au fost aici de la bun inceput, au tot fost mutate..de nu stiu cine, iar eu a trebuit sa le gasesc si termenul scade peste 3 zile, deci nu ma grabesc, doar ca voiam sa imi mai iau cateva zile libere sa le petrec cu tine. Zise ea si se apropie usor de el sarutandu-l pe buze ca apoi sa se desprinda usor zambind si observand cum ploaia batea violent in geam.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|