Thread Closed 
--&& we got no time to lose
10 Jul 2012, 21:22
  • Îşi lăsă braţul să-i cadă pe picior şi îşi trecu degetele peste fustă, netezind-o, deşi nu avea nimic. Era totuşi obişnuită să facă asta, pentru ca totul să fie perfect. Râse când îl auzi şi schiţă un zâmbet uşor provocator.
    -Vrei să vin şi eu? Te avertizez însă, nu poţi ştii niciodată cum acţionează o viperă, zise şi ridică sugestiv sprâncenele, apoi râse. Pomenise de viperă, căci cei care o cunoşteau îi dăduseră porecla aşa, din cauza comportamentului dur. Ea şi Devon erau extrem de bine cunoscuţi în lumea vrăjitorilor şi lumea ştia cât de răzbunători puteau fi.

Privi încă o dată în jur, auzindu-l şi zâmbi, apoi se ridică cu stil, păşind lent spre el.
    -Este frumos. Dacă tu l-ai ales, atunci o să te pun să-mi alegi şi mie unul, zise şi râse uşor, apoi îşi puse o palmă pe umărul lui, privindu-l zâmbind în ochi. Îi privi chipul şi fără să vrea zăbovi mai mult cu ochii, asupra vânătăii, provocate de fratele ei. Oftă încet, şi cu grijă îşi trecu un deget peste ea.

-Ai dat cu ceva? Dacă foloseşti o cremă specială, va trece în câteva ore, zise, căutându-i privirea. Se simţea prost pentru că din cauza ei fusese lovit. Îşi lăsă capul pe pieptul lui, simţind cum toată oboseala acumulată zilele ce trecuseră îşi spune acum cuvântul. Oftă pentru a doua oară şi se desprinse de el, clipind de câteva ori.
    -Îmi pare rău, murmură, dându-şi seama că era posibil să fi exagerat.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Katharina van der Wall - 10 Jul 2012, 21:22