What do you need?
10 Jul 2012, 21:36 (This post was last modified: 11 Jul 2012, 13:40 by Aylee L. Lovel.)
  • Aylee zambi cand auzi raspunsul baiatului, pardon, barbatului din fata ei. Privindu-l cu atentie isi dadu seama ca il mai vazuse undeva, cel mai probabil in Pivnita Viperinilor. Insa nu era genul care sa isi stie toti colegii, unu la mana si doi la mana, chiar daca ar fi facut cunostinta probabil ca ar fi uitat. Era genul de fata cu capul in nori, dar mai elas era genul careia nu ii prea pasa de oameni. Insa baiatul din fata ei parea interesant, asa ca se gandi ca daca nu de altceva, macar de dragul studiului putea sa mai stea putin la discutii, inainte de a-si continua plimbarea.

-In legatura cu sfasiatul, sunt sigura ca asa este. In padurea asta sunt creaturi pe care tu, poate nici mcar eu, nu ni le-am putea imagina macar. Cat despre mine, caut eu multe lucruri. Unele aici, altele le caut peste tot, insa un Fat Frumos care sa aiba grija de mine cu siguranta nu se afla pe nici una dintre liste, zise ea, zambind de parca s-ar fi aflat in fata unui aparat de fotografiat.

Facu cativa pasi in spate, pana cand se lovi de trunchiul unui copac aczut la amant pe care il ochise inca de dinainte. Se aseza, intinzandu-si picioarele in fata ei. Aplecandu-se, isi sprijini coatele de genunchi si barbia in palme, continuand sa zambeasca. Vizibilitatea scazuse cu cateva procente de cand ajunsese ea in poienita, insa luna incepea sa se ridice deasupra copacilor, salvand-o pe Aylee. Nu ii placea cand trebuia sa minta ca nu vede in intuneric, doar pentru ca lumea o considera o ciudata din cauza ca vedea.

-Vai, ai grija, nu speria o simpla fetita care se plimba prin padure, zise ea razand sarcastic. Cine stie ce fel de barbat esti tu!

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 10 Jul 2012, 20:16
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 20:38
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 21:36
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 11 Jul 2012, 15:28
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 12 Jul 2012, 17:31